Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek iMetin

ciecieciecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uniwersalny zarobek to ulepszacze. Nawet na niskim lvlu możesz wydropić te, których wysokie lvle już nie mają, a potrzebują. A skoro potrzebują, to dobrze płacą ;)

Opublikowano

ja tam grałem powiem wam dropiłem na modzie te ulepszacze liść matowe i leki +
dropiłem tym na kilka kont na raz zarobek jest marny kilka kk na podstawowe eq
więcej się narobisz jak to warte

tak zarobek jest jak kupisz konto vip $$$
dropi po 2x wtedy i idziesz na smoki itp ale to są koszty
a aby takiego smoka solo bic to albo pofarmisz z rok czasu albo $$$$$ IS

Opublikowano

Możesz zbierać

-Futra Yeti + i bez + - 1 szt 10KK

-Broszurka Szarmierki - 1 szt 10kk

-Mozes kupić duzooo małż i dropnąć z nich perly -1 szt 10kk || Każdy kolor ||

Możesz kupić skrzynie pereł na aukcjach od 180 Monet do 270 Monet Skrzynia || Skrzynia zawiera 500 P ||

@edit I potem sellac te perły

Lub jak chcesz napisz do mnie na GG dam ci z 1,800 KK Bo mam Full albo czegoś innego

Opublikowano

kiedys gralem, teraz niewiem w jakiej cenie sa perly (niech bedzie 50 kk np red perla). No to wystawiasz sklepik o nazwie 'redki za 10 kk (taniej niz stoją) ' wystawiasz ok 5 perelek za 10kk i ze 2 za np 500kk, i ludzie kupują bo sie nie oriantuja :D

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak większość osób pisała. Czyli Matowe bez +, Futro yeti + oraz bez + i Liście.

Na 50 lvl'u wejdź sobie na Atlantyde V1 pójdz trochę głębiej w tunel, tak żeby były te lodowe golemy i je ubijaj. Praktycznie zawsze dropi z nich Matowy.

(Btw. gdzie dropią liście. W lesie?)

6yxw.png

Opublikowano

Na niskim lvlu ulepszacze .. ( grzywy , matowe , leki , skóra węża itp..)
na około 130 baronówna ..( jeżeli bedziesz juz miał eq na moby . bez tego nie masz tam nawet co wchodzić..)
dalej to juz wiadomo , smoki , ww itp.

Opublikowano

Drop np 6/7 gralem na podropce imetin i tam sie dropilo 6/7 na sohan ale ja niebardzo wiem jak na imetin wiem ze to byla kopia imetin

Opublikowano

ulepki :)

matowe bez + i futra yeti+ wydropisz na sohan

liście wydropisz w świątyni whang z potwora Skrzydło

nieznane leki+ wydropisz z zarażonych ludzi

a na jakoś 130lvl lub 150(wtedy masz zatrute ostrze lub magiczne ostrze) jak bedziesz mial 7itemów 10 mob (cale eq) zatruty sr 48+ to odpalsz Piekielnego Tygrysa i Pierścien Półksiężyca i na generalów, berana :) tylko musisz mieć buffa chociaż 65%

a jak będziesz miał juz po jakos 200 każdej perły( co najmniej) i broch tak z 100 to polecam Ci robić dzwony Agresji pierw w dzwonkach na 65lvl wbijasz chociaż takie bony:

Lud

Int

20 szybkosć zaklęcia

i ulepszasz ten dzwonek do maxa czyli do dzwonu agresji i sellasz na zrobienie dzwonu wydasz max 200p a sellniesz za co najmniej 400 sposób polecam ale troche długo sie kupców szuka :) najczęściej takie dwonki po 500p schodzą ewentualnie możesz strumki też robić z bonami Lud Zreka Kryt Sila :)

ewentualnie robisz hwangi od szmaragda+0(dropi z metków na mapie 110+) i wbijasz 2xmagia+hp+co najmniej 2xabs ulepszasz do hwanga ale to nie zbyt opłacalne moim zdaniem na zrobienie wydasz około 200p a taki hwang 2xmagia+hp+2xabs za 150-250p pójdzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...